Bratislava

Firmatur / Event / Konferanse / Kick-off / firmaturogevent.no
Ingress bilde 0

Firmatur til Bratislava

Slovakias hovedstad er en av Europas best bevarte hemmeligheter. Enn så lenge. For dagens Bratislava representerer en helt annen virkelighet enn for bare få år siden, da kommunismen kneblet alt som minnet om det gode liv. Takket være jernteppets fall og republikkens EU-medlemskap i 2004, strutter byen av selvtillit og fremstår mer innbydende enn noensinne.

Hovedstaden i Slovakia har rundt 600 000 innbyggere totalt og ligger helt sørvest i Slovakia ved elvene Donau og Morava.

Gamlebyen er en opplevelse i seg selv, vakker som få og med en atmosfære som får deg til å lengte tilbake allerede ved ankomst. Byen er stappfull av kultur – både i form av palass, kirker og kunstmuseer. De trange smugene skjuler de lekreste restauranter, med deilige småretter og vin for en billig penge. Diskotekene er mange og stenger ikke før hanen galer. Og gjennom alt dette flyter Donau stille.

Byen kan gjerne kombineres med en dagstur til Wien der man tar båten 45 minutter på Donau til hovedstanden i Østerrike.

Forslag til program

Torsdag:

11:20 Flyavgang fra Gardermoen til Wien
14:05 Ankomst Wien
14:30 Transport til hotellet
15:30 Lunsj
17:00 Byvandring med lokal kjentmann.
20:00 Middag på «UFO restaurant» 88 meter over elven, på toppen av ei bro.

Fredag:

09:00 Frokost
10:00 Vi sykler fra hotellet i sentrum av Bratislava, langs Donau-elven, til vannområdet Cunovo, Her får dere en aktivitet som kombinerer adrenalinrush med teambuilding. Rafting i et konstruert annlegg som munner ut i en foss til elven. Vannsportsenteret har arrangert verdensmesterskap og internasjonale mesterskap.
13:30. Lunsj på en spesiell «øl restaurant»
14:30 Fritid til å utforske byen på egenhånd.
19:00 Middag med fri drikke

Lørdag:

09:00 Frokost
10:00 Aktivitet – Racerbåt på elven?
12.30 Lunsj på egenhånd i gamlebyen
13:30 Fritid til å utforske byen på egenhånd.
19:00 «WALKING DINNER»

Dette er en underholdende kveldsopplevelse ledet av en av Slovakias mest erfarne guider. Han vil dele sin kjærlighet til sin hjemby og ta deg til en ny restaurant for hver rett av middagen. En spennende tur rundt i byen, full av historie, kultur, attraksjoner, deilig mat og drikke Den spennende kvelden kombinerer god mat med en spasertur i den restaurerte, historiske gamlebyen i Bratislava.

Vi begynner med en øl og forrett i den hvelvede ølhallen i Beer Palace-restauranten, videre en biff på den fasjonable kjøttrestauranten Carnevalle, og etterhvert en tradisjonell dessert og kaffe på den budmere-inspirerte spisestedet i Zylinder restaurant.

Søndag:

09:00 Frokost samt fritid til å utforske byen på egenhånd.
11:30 Utsjekk og avreise til flyplassen
17:50 Fly direkte tilbake til Gardermoen
20:05 Ankomst Gardermoen