Togevent

Togevent / chartre tog / togreise / Firmatur og event / firmaturogevent.no
Ingress bilde 0
Ingress bilde 1
Ingress bilde 2
Ingress bilde 3

Visste du at det er mulig å chartre et tog?

Fordelen med å leie ditt eget tog er at du i utgangspunktet kan stoppe på de stasjonene du vil. Du kan også skreddersy togreisen slik du vil ha den! Underholdning, servering i toget, dekorasjon om mye annet!

Togturen blir da mer enn transport, – det blir et hyggelig event, ofte et av høydepunktene på turen. Start konferansen, kick – off eller møtet allerede på toget!

Du bestemmer konseptet: Kun transport, eget konsept, mat, musikk, mingel eller arbeid. Dersom du ønsker din egen vogn i et rutegående tog er dette også mulig

Start reisen på stasjonen

Det fine med å velge tog til din neste konferanse eller samling er at reisen starter på en jernbanestasjon nær deg. Der kan alle deltagere bli møtt med rød løper og et glass i hånden idet de stiger om bord. På toget kan vi arrangere gruppearbeid over et valgt tema, quiz, vi kan ha kåserier/foredrag eller sang og musikk underveis. Det er bare fantasien som setter grenser.

Vi samarbeider med de beste

Å lage gode opplegg med tog krever detaljkunnskap ned på millimeternivå. Derfor samarbeider vi med våre kollegaer i vårt søsterselskap togcharter.no. Blant de mange høykompetente menneskene i Togcharter.no finnes tog-eksperter med svært lang erfaring fra norsk jernbanedrift. Basert på nettopp denne spisskompetansen er det mulig å lage firmaturer, konferanser og events der vi kombinerer tog med andre spennende innslag.

Togcharter.no er en avdeling i Togreiser AS som kan booke togbilletter over hele Europa gjennom sitt agentur på Deutsche Bahn i Norge.

Få mer informasjon om togcharter.no her.