Om oss

Om oss / Firmatur og event / firmaturogevent.no
Ingress bilde 0

Firmatur og event er det vi kan

– og det vi elsker å holde på med!

Om Firmaturogevent.no

Vi som jobber med dette gjør det for å bli rike – på opplevelser! Dette er vår store lidenskap i livet, vi elsker å reise, å oppleve. Alle er opptatt av å dele våre erfaringer fra våre til sammen 100 år i reiseliv! Vi har jobbet i reiselivet med både fly, hotell, reisebyrå, turoperatør og tog siden slutten av 90-tallet og laget utallige firmaturer, samlinger, kick-offs, incentiv turer, konferanser og events!

Nå har vi kommet oss igjennom askeskyer, pandemier, dårlige og gode tider. Vi gir aldri opp og vi overlever det meste!

Dette er en entusiastisk gjeng og vi håper vår energi og kreativitet kan smitte over på deg når du skal lage ditt neste arrangement!

Hvorfor oss?

  • Godt humør
  • Profesjonell tilstedeværelse
  • Gjennomføringsevne og god kontroll
  • Kreativ forberedelse og godt forarbeid
  • Stort kontaktnett
  • Mye kunnskap
  • Mange år i bransjen gir stor erfaring

Erik Baadstø

Daglig leder og eier av Firmaturogevent AS er Erik Baadstø. Erik har økonomiutdannelse fra BI innen reiselivsledelse og har jobbet i reiselivet med noen korte avbrekk fra 1998 da han reiste verden rundt som backpacker og for alvor ble bitt av reisebasillen. Han har vært reiseleder og laget både firma- og gruppeturer til utallige destinasjoner i alle verdensdeler.

Erik har erfaring som salgssjef i en av Norges største reisebyrå, jobbet som ansvarlig for store kunder og reisebyråer i flyselskapet KLM, vært salgsdirektør i Radisson SAS systemet og ikke minst startet og drevet turoperatøren Reisecompaniet i mange år. Erik er forfatter av en reisehåndbok, han er tog entusiast og seilflyinstruktør. Når han ikke jobber eller er ute og reiser er han ute i naturen eller på en fjelltopp. Erik jobber også med togreiser og togcharter i våre søsterselskap togreiser.no og togcharter.no

Marie Slyngstad

Marie har en Bachelor i reiselivsledelse og IATA-sertifisering. Hun har jobbet innen service/reiselivet siden 2001 og har alltid vært glad i å jobbe med mennesker. Før arbeidslivet for alvor startet reiste Marie i Australia, Indonesia og Thailand. Gleden og opplevelsene ved turene ga henne lyst til å legge opp lignende turer også for andre. Etter noen år innen hotell og restaurant i Radisson SAS jobbet Marie som reisespesialist i Kilroy Travels der hun lærte mye om både kjente og ukjente steder i verden. Da mannen hennes startet surfecamp i Portugal gikk turen dit og «stillingen» som surfefrue startet kombinert med avslutning reiselivsstudiene.

I 2010 startet Marie som markedsansvarlig, reisekonsulent og etter hvert byråleder hos turoperatøren Reisecompaniet. Etter flere år der gikk turen videre til jobben hun har i dag. Marie har alltid vært glad i å reise selv og liker seg aller best litt utenfor allfarvei både i og utenfor Norge. Vakker og urørt natur, god mat og vin og lunken kveldstemperatur er høyt oppe på listen. En Aperol Spritz i ettermiddagssola på båthavna i Malcesine ved Gardasjøen, eller en Mojito og dans om bord på «sjokoladetoget» på Cuba er to gode reiseopplevelser Marie anbefaler. Hun har også tilbragt mye tid i San Sebastian, Spania under studier og enda mer tid i Ericeira, Portugal der hun har leilighet.

Olav Goberg

Olav har studert språk, luftfart, kommunikasjon og reiseliv, og under pandemien brukte han blant annet tiden på å fullføre Balkan-studier ved Universitetet i Uppsala. Han har yrkesbakgrunn fra flyplassdrift, turproduksjon, kursvirksomhet, drift av fagskole innen reiseliv og en omfattende reiseaktivitet både som reiseleder og på egenhånd. Hans spesialområde er Balkan, hvor han tatt utallige grupper. Han behersker språk fra det tidligere Jugoslavia og har også utgitt en bok om sine opplevelser derfra. Olav er ofte på bærtur, både i bokstavelig og overført betydning, og spesielt blåbær er en favoritt. Mat og vin er i det hele tatt interesser han bruker mye tid på. Dessuten er han medeier i en virksomhet som importerer vin.