Referanser

Referanser / Firmaturogevent.no / Firmatur / Event / Konferanse / Kick-off
Ingress bilde 0

Referanser

Vi har laget firmatur for veldig mange kunder opp igjennom årene og det er alltid hyggelig med gode tilbakemeldinger! Her er noen av dem:

 

32 ansatte til Rotterdam:

Vi vil takke for god organisering og en bra gjennomført tur! Vi opplevde en vakker by på sykkel med gode smaksopplevelser underveis. Og vi hadde en flott festmiddag i fine omgivelser. Topp stemning og et bra påfyll av energi!

Entreprenørfirma på Østlandet


30 ansatte til Barcelona

Herlig firmatur i Barcelona som absolutt levde opp til forventingene. Flott hotell, god mat og fine opplevelser. God service fra Erik og Marie både i forkant av turen og underveis – anbefales på det sterkeste.

Revisorfirma på Østlandet


40 personer til Rotterdam:

Var en superflott tur J Og moro å se vår tidligere eier så rørt og glad! Ble en helt super opplevelse! Alle har kost seg masse, fått bare flotte tilbakemeldinger! Var veldig greit å ikke ha fullt opplegg hele turen, at man kunne gjøre litt på egen hånd også!

Firma i fiskebransjen på Østlandet


90 personer til Stockholm:

Vi hadde en flott tur til Stockholm! Gode tilbakemelding fra ansatte og turen var veldig bra organisert! Vi kommer tilbake når neste tur skal planlegges!

Firma i Eiendomsbransjen på Østlandet


En hjertelig anbefaling

En hjertelig anbefaling fra oss !
Asker revmatiker forening har brukt Olav og Firmatur og event i mange år. Vi har hatt to reiser i året. Det har vært fantastiske reiser over hele Europa. Olavs gode kunnskaper og gode humør har gjort disse turene uforglemmelige. Alt blir veldig godt tilrettelagt som er viktig for oss da flere av våre medlemmers sykdommer trenger litt ekstra tilrettelegging som vi alltid får fra Olav.
Vi kan anbefale Olav og Firmatur og Event på det varmeste.

Asker revmatiker forening