Gdansk

Firmatur / Event / Konferanse / Kick-off / firmaturogevent.no
Ingress bilde 0

Firmatur til Gdansk

Gdansk regnes som en av Europas vakreste middelalderbyer. Den er en av Polens eldste byer, med over 1 000 år gammel historie. Byen har også en viktig plass i nasjonens moderne historie, for det er blant annet her man sier at kommunismens fall i Sentral-Europa startet, med bevegelsen Solidaritet.

Gdansk har flere sjarmerende torg og en bykjerne som er perfekt for fotgjengere, med mange severdigheter i behagelig avstand. Her ligger historiske monumenter side om side med trendy kafeer, skyggefulle parker og moderne shopping-gallerier. Takket være byens eventyrlige atmosfære er det hyggelig å rusle rundt i Gdansk, både på dagtid og om kvelden.

I dag har Gdansk i prinsippet vokst sammen med Sopot og Gdynia og skapt den såkalte Trippelbyen. Den livlige badebyen Sopot blir ofte kalt Polens St. Tropez og er et veldig populært sted i sommermånedene. Her er det en vakker sandstrand, Europas lengste pir bygget av tre, hyggelige restauranter og et pulserende uteliv.

Forslag til program

Fredag:

10:05. Flyavgang fra Gardermoen til Gdansk
11:45 Ankomst Gdansk
12:15 Transport til hotellet Sheraton Sopot er et førsteklasses hotell beliggende rett ved stranden og kort vei til sentrum. Hotellet har 189 rom med alle fasiliteter som svømmebasseng, trimrom, spa, restauranter og barer.
13:30 Innsjekk og lunsj
15:00. Spa eller andre aktiviteter
19:00 Middag på hotellet.

Sopot er kjent for sitt yrende uteliv. Her finner man puber, barer og nattklubber som holder åpent til tidlig morgen.

Lørdag:

09:00 Frokost
10:00 Etter en god frokost er det på tide å oppleve Trippelbyen på sykkel. Turen går langs Sopots flotte strender, naturområder og inn til gamlebyen i Gdansk. Her spiser vi en deilig lunsj før turen går videre. Det er fine sykkelstier hele veien og en fantastisk måte og oppleve de tre byene.
13.00 Lunsj i gamlebyen
15:00 På ettermiddagen har man litt egentid til å rusle gatelangs i gamlebyen, nyte noe godt i glasset eller litt shopping. Mulighetene er mange. Vi blir transportert tilbake til hotellet.
20:00 Middag spiser vi på Meridian Molo. Restauranten er beliggende ytterst på piren og vi spiser et deilig måltid med en fantastisk utsikt og atmosfære.

Mandag:

09:00 Frokost samt fritid til å utforske byen på egenhånd.
12:45 Avreise til flyplassen
15:20 Fly direkte tilbake til Gardermoen
16:50 Ankomst Gardermoen